Würt blir ny samarbetspartner

Skrivet av swedenrescue 2019-04-11 0 KommentarerWürth Svenska AB blir nu våra nya samarbetspartner 

Vi kan nu stolt presentera att Würth Svenska AB har valt att inleda ett samarbete med oss,
Deras sortiment är mycket brett och de lagerhåller över 200 000 artiklar med en fantastiskt leveransprecision på 98% inom 24 timmar.

I deras utbud av artiklar hittar du både produkter med deras eget varumärke av hög kvalitet och produkter från många av världens mest kända varumärken. 
Det känns otroligt roligt att vi har fått förtroendet att ingå i detta sortiment med våra produkter.

 

"Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin.

Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro – med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 300 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %.

Vi har ca 435 anställda, varav 330 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 850 MSEK 2018.

Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service.

Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. 

Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG.
 

Vår affärsidé

Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser."

www.wurth.se

Kommentera