Konsulttjänster

Konsulttjänster

Vi hjälper företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra med översyn och konsultation gällande trafiksäkerhet.

Vi har lång erfarenhet av säkerhetsarbete och kan på ett professionellt arbetssätt hjälpa våra kunder att se över brister gällande trafiksäkerhet. 
Som fastighetsägare eller styrelsen för en bostadsrättsförening har man ett stort ansvar över trafiksäerheten i föreningen eller inom en fastighets område. Här kan vi hjälpa till att utreda, analysera och komma med förslag på lösningar för ökad säkerhet. 

Våra kunder har ofta en större vagnpark med flertalet typer av fordon med allt från entreprenadmaskiner till personbilar.

Med många medarbetare och olika typer av fordon och arbetssätt ökar risken för olyckor.
Orsaken till vem som är vållande till en olycka kan vara svår att utreda och kan bero på stress, felaktig eller bristfällig förarutbildning för avsett fordon men också bristfällig synlighet på företagets fordon.

Här kan vi hjälpa till att utreda och komma med förslag på hur riskerna kan minimeras för att uppnå en god arbetsmiljö och samtidigt få företagets profil utåt att maximeras när det gäller synlighet och status inom ansvar för trafiksäkerhet. 

Kontakt oss för mer information om hur vi kan hjälpa just ditt företag. 


Det finns inga produkter att visa i denna kategori.