Ramirent blir ny återförsäljare

Skrivet av swedenrescue 2019-06-18 0 Kommentarer

Ramirent blir vår senaste samarbetspartner och vi kan stolt meddela att ett urval av vårt sortiment nu finns tillgängligt att beställa hos alla anlägningar i Sverige. 
Observera dock att utbudet av våra produkter på plats i butikerna kan variera lokalt. Saknar du något i din butik hjälper personalen dig att beställa detta.


Kort om Ramirent

Maskinuthyrning
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap.
Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet.
Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner.
Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.
Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.
 

Alltid nära dig
Vi vill vara nära dig som kund. Därför har vi kundcenter över hela landet. Vårt lokala tankesätt ger dig det lokala företagets fördelar.
Du vet vilka som jobbar på ditt närmaste kundcenter, och att de alltid är beredda att ställa upp för dig vilka utmaningar du än står inför.

Mer än maskiner
Inom varje produktområde erbjuder vi ett antal lösningar. Vi ger stöd hela vägen från behovsanalys och projektering till installation, logistik, utbildning, underhåll och demontering.
God laganda
Vi kallar den för Ramirentandan. Den innebär att vi alltid ställer upp för våra kunder och för varandra. Revirtänkande och prestige är oss främmande.
Det enda som gäller är en rak och ärlig dialog i alla lägen. Läs gärna mer om våra värderingar.

Höga ambitioner
Vi arbetar efter en tydlig vision och har klara riktlinjer för hur vi jobbar med kvalitets- och miljöfrågor. Vår platta organisation ger oss korta beslutsvägar.

Vår historia
Ett ungt företag med en mångårig historia, så kan man beskriva Ramirent. Företaget startade i slutet av 1950-talet i Finland och etablerade sig på den svenska marknaden genom förvärven av Stavdal och Altima i början av 2000-talet.

Kommentera